top of page
325949539_571692964866113_2791258427062139318_n.jpg

Hi! Ik ben Lore

In 2017 studeerde ik af als industrieel productontwerper, waarna ik een opleiding grafisch ontwerp volgde & me verder verdiepte in webdesign. 

In 2020 startte ik met Studio.LD en tover ik met de nodige feeling jouw idee om tot het perfecte plaatje. 

Grafisch ontwerp

Ik sta klaar voor het grafisch ontwerp van al jouw kaarten en uitnodigingen, gaande van unieke geboortekaartjes tot originele trouwuitnodigingen. Ook voor het creëren van affiches voor allerhande events, het uitwerken van een gloednieuwe huisstijl en logo of het herwerken van een bestaande huisstijl kan je bij mij terecht.

Product ontwerp

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij mij terecht voor hun productontwerp. Ik sta je bij doorheen het traject, startend vanaf een vaag idee in je hoofd tot een product dat klaar is voor de markt en alles wat hiertussen ligt. Voor de productie-technische uitwerking gaan we samen op zoek naar de ideale partner binnen mijn netwerk om jouw droom te verwezenlijken.

Febe & Korneel

Het begon allemaal met Febe & Korneel, mijn eerste eigen productlijn.

De naam Febe & Korneel, verwijst naar de twee eerst gecreëerde characters, een eekhoorn en een konijn. Deze namen zijn geen toevallige keuze , ze zijn afgeleid van de 2e en 3e naam van mijn oma, namelijk Febronie en Cornelia. Ondertussen zijn er al heel wat nieuwe characters toegevoegd aan onze familie en word er jaarlijks een collectie kerstkaarten voorzien met deze schattige figuren.

Figuren Febe & Korneel
bottom of page