top of page

Een geboortekaartje, hoe begin je eraan?

Je baby is op komst, hartelijk gefeliciteerd! Nu wil je aan de slag met het zoeken van het perfecte geboortekaartje. Maar wanneer begin je daaraan? En wat is belangrijk om te weten? Ik geef je alvast wat tips!Wanneer je aan het geboortekaartje gaat denken, is het verstandig om minimaal drie maanden van tevoren al een afspraak in te plannen bij de ontwerper. Zo weet je zeker dat alles op tijd klaar is.


Het is handig om ongeveer te weten welke richting je uit wil gaan voordat je naar de ontwerper gaat. Jouw baby is een uniek persoon en dat moet ook terugkomen in het geboortekaartje. Laat je dus niet tegenhouden door wat anderen vinden, maar laat het geboortekaartje precies maken zoals jij (en je partner) het mooi vindt (vinden). Kijk eens rond in onze galerij en laat je inspireren. Succes!Denk nadien ook na over de inhoud van het geboortekaartje. Wil je bijvoorbeeld een foto op het kaartje? Of juist niet? En wat wil je er precies op laten zetten?


De inhoud van een geboortekaartje is persoonlijk, maar er zijn wel wat dingen die op bijna alle geboortekaartjes staan. Zo staat er vaak de naam van het kindje, de geboortedatum en -tijd, het gewicht en de lengte op het kaartje. Daarnaast vermeld je zeker ook de naam van de ouder(s), meter(s) & peter(s).
Eens je weet welke stijl en welke informatie je er zeker op wilt, is het tijd om uit te zoeken waar je het geboortekaartje zal laten ontwerpen. Je laat je geboortekaartje best ontwerpen door een professional. Zo weet je zeker dat alles perfect is en heb je iets unieks in handen. Het geboortekaartje is tenslotte het eerste dat je kindje aan de wereld laat zien.


Een geboortekaartje ontwerpen kost tijd, maar als je het uitbesteedt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Een ontwerper weet precies wat hij/zij doet en kan je geboortekaartje zo ontwerpen dat het perfect bij jouw wensen aansluit.

Naast het geboortekaartje kan een ontwerper ook zorgen voor enveloppen, sluitstickers en doopsuiker zodat je een totaalpakket hebt om mee te schitteren.
Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!留言


bottom of page