top of page

trouwuitnodigingen

Mag het eens wat anders zijn dan een standaard trouwuitnodiging? Wil je de gasten originele geschenkjes geven maar weet je niet wat? Neem contact met me op en we voorzien samen een uniek concept naar jullie wensen.

 

Hoe ga ik tewerk?

 

Of jullie nu een specifiek idee hebben of een eerder vaag concept, stuur me een mail of berichtje en we spreken een datum af om even kort samen te zitten. Tijdens een eerste kennismaking kunnen hier enkele samples zien, papierstalen voelen en kleuren van enveloppen bekijken. We bespreken jullie verwachtingen in aantallen, grootte, eventuele extra's. Nadien bezorg ik jullie een vrijblijvende offerte waarin alles inbegrepen is.Het ontwerp van een unieke huwelijksuitnodiging kost €225 maar dit is exclusief drukwerk, papierkost en enveloppen. 

Na goedkeur op de offerte ga ik aan de slag voor het ontwerp, we stemmen geregeld af zodat het een pareltje wordt waar jullie 100% tevreden mee zijn. Bij ons geen beperkt aantal correctierondes, we ontwerpen met plezier tot alle puntjes op de i staan. 

iets op maat laten ontwerpen?

bottom of page