top of page

De doopsuiker van je dromen. Hoe begin je eraan?

Jullie zijn in verwachting van een prachtig kindje! Het wordt tijd om aan de geboortekaartjes en doopsuiker te beginnen. Maar waar moet je nu precies op letten? Welke suikerbonen kies je? Wanneer bestel je ze het best? Hoeveel suikerbonen heb je nodig? In dit blog artikel geven we jullie alle antwoorden!


De eerste stap is bepalen welke stijl je uit wil gaan. Kies je voor de traditionele suikerbonen of ga je opzoek gaat naar een leuk alternatief. Want zijn suikerbonen niet helemaal je ding? Dan zijn er ook heel wat leuke alternatieven zoals mini bloempotjes, geurkaarsen of snoepjes. Laat je inspireren in onze gallerij met reeds gerealiseerde projecten.Kies je voor de klassieke suikerbonen, volg dan deze 4 stappen:

1. Kies je verpakking.

Je verpakking kiezen is wellicht de moeilijkste stap in het samenstellen van je doopsuiker. Kubusdoosjes, glazen potjes, stoffen zakjes of blikken doopsuikerdoosjes, aanbod in overvloed.


Begin met het bepalen van je budget, de prijzen variëren tussen €2 en €5 per stuk. Eens je je budget kent, kan je je laten helpen met het samenstellen van een mooi doopsuikerconcept. Vaak kiezen ouders ervoor om 3 à 4 verschillende soorten uit te zoeken. Bijvoorbeeld hoge doosjes en glazen proefbuisjes met suikerbonen aangevuld met kleine zakjes met snoepjes voor de kindjes.


Studio.LD helpt je bij het maken van de ideale keuze volgens jouw budget en stijl.


2. Kies de kleur(en).

3. Bepaal de hoeveelheid.

4. Personaliseer en werk af.


Mag het wat anders zijn? Of wil je klassieke suikerbonen aanvullen met kleine gastengeschenkjes? Dan vind je onderstaand enkele leuke ideetjes!


Verras je vrienden en familie met een leuk cadeautje zoals een mini bloempotjes of kaarsjes. Kies er met een neutraal potje zodat het label (én dus de naam) extra opvalt.Of wat dacht je van iets om te eten of drinken? Een flesje limonade of een mini flesje gin zal zeker veel liefhebbers hebben. Sta je zelf graag in de keuken, dan is een huisgemaakt potje confituur misschien wel helemaal voor jullie!


Opzoek naar nog meer leuke ideetjes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zoeken het ideale concept uit voor jullie kleintje.Last but not least: bestel de suikerbonen of geschenkjes tijdig! Wacht niet tot het laatste moment, want dan loop je het risico dat ze niet meer (op tijd) leverbaar zijn. Bovendien ben je ook een pak minder gestresst als alles enkele weken voor de bevalling klaar staat. Begin je zoektocht naar de suikerbonen daarom ongeveer 3 maanden voor de uitgerekende datum. En plaats je finale bestelling ten laatste 1 maand voor de uitgerekende datum.

Comments


bottom of page